Make your own free website on Tripod.com

MY GUESTBOOK

Aku sebenarnya baru je belajar buat homepage ni... tu pun pakai frontpage, so takyahler pikir programming HTML, JAVA sumer tuh...

Sorila kalau korang rasa layout page yang aku buat tu buruk dan statik, sebab sebenarnya aku takde masa nak buat semua tu, dan aku still ingat matlamat aku buat website ni sebagai tempat aku menulis, so yang pentingnya apa yang aku tulis tu boleh dibaca, lawa tak lawa tu benda sampingan jer...ye tak?

Okla...inilah dia guestbook aku...Aku harap adala sapa2 yang akan menconteng apa2 kat guestbook aku ni, takdela boring sangat...Kalau ada yang personal, email jer aku sebab kat Guestbook ni apa yang kita tulis orang lain dapat baca...ala-ala forum sket la kan...

Okay, kalo nak tulis kat guestbook klikla Sign Guestbook.

Atau, kalo nak baca mesej kat guestbook, klikla View Guestbook.

Terima kasih atas sokongan korang...